Netwerk

van licht en vrede

Wij weten ons met Huis van Licht en Vrede deel van een grote beweging, die zich over de hele wereld aan het ontvouwen is. Hier vind je links naar initiatieven, organisaties en mensen met wie we ons wederzijds verbonden voelen. Vaak zijn we daadwerkelijk een relatie aangegaan en wisselen een product, dienst of activiteit uit.

Zo herkennen we elkaar in het streven om deze wereld een beetje mooier te maken.

Anadya Kock - Wouters

Anadya is initiatiefneemster van Huis van Licht en Vrede en professioneel koordirigent, zangdocent en zanger. Kijk op www.anadya.nl voor meer informatie en activiteiten.

Marike Aalmoes

Marike ondersteunt het Huis van Licht en Vrede met administratie en promotie. Kijk op de facebook pagina Marike Aalmoes Ondersteuning & Meer om te zien wat zij nog meer doet.

Deshna van Aarssen

Deshna creëert en sponsort met haar bedrijf Your website made easy de website van Huis van Licht en Vrede.

Julie Verité

Julie maakt de mooiste kunst, waaronder het leitje met de Gayatri mantra die we in onze nieuwsbrief lieten zien, allemaal te bekijken op de website JulieJolie.nl

Otto Koedijk

Otto is houtdraaier en maakt de unieke houten lichtpunten die je bij ons kunt bestellen. Zie hier zijn website

Wahine

Elke en Fenna brengen op verzoek serenades. Hoe mooi om in deze Coronatijden bijzondere levensgebeurtenissen te blijven vieren!
yluma.nl/wahine

Martin van der Meulen

Als we een fysieke plek zouden hebben, dan zouden we zeker Oloides, deze juweeltjes van Martin te koop aanbieden. Nu we in en vanuit ons huidige woonhuis werken en ‘Licht & Vrede’ activiteiten ontplooien, leggen we daar de oloides  van Martin van der Meulen ‘maar’ bij. We beginnen gewoon met huisverkoop.

Ruud Spaargaren

Ken je jouw Ogenblik? Ruud is een meester in het vastleggen van ogenblikken. Jouw ogenblik in dat ene ogenblik vertelt een heel verhaal. Kijk zelf maar! weerzien.nu