Netwerk

van licht en vrede

Wij weten ons met Huis van Licht en Vrede deel van een grote beweging, die zich over de hele wereld aan het ontvouwen is. Hier vind je links naar initiatieven, organisaties en mensen met wie we ons wederzijds verbonden voelen. Vaak zijn we daadwerkelijk een relatie aangegaan en wisselen een product, dienst of activiteit uit.

Zo herkennen we elkaar in het streven om deze wereld een beetje mooier te maken.

Anadya Kock - Wouters

Anadya is initiatiefneemster van Huis van Licht en Vrede en professioneel koordirigent, zangdocent en zanger. Kijk op www.anadya.nl voor meer informatie en activiteiten.

Marike Aalmoes

Marike ondersteunt het Huis van Licht en Vrede met administratie en promotie. Kijk op de facebook pagina Marike Aalmoes Ondersteuning & Meer om te zien wat zij nog meer doet.

Deshna van Aarssen

Deshna creëert en sponsort met haar bedrijf Your website made easy de website van Huis van Licht en Vrede.

Julie Verité

Julie maakt de mooiste kunst, waaronder het leitje met de Gayatri mantra die we in onze nieuwsbrief lieten zien, allemaal te bekijken op de website JulieJolie.nl

Prajnaparamita

Prajnaparamita is een spirituele gids voor iedereen die verlangt naar innerlijke bevrijding. Ga hier naar haar agenda van live en online satsangs.
De retraites zijn op La Roseraie de Sacha, ‘Centre for Awakening and the Art of natural living’, in het hart van Frankrijk.

Otto Koedijk

Otto is houtdraaier en maakt de unieke houten lichtpunten die je bij ons kunt bestellen. Zie hier zijn website

Wahine

Elke en Fenna (duo Wahine, gitaar en zang) brengen op verzoek serenades. yluma.nl/wahine

Martin van der Meulen

“Als we een fysieke plek zouden hebben, dan zouden we zeker Oloides, deze juweeltjes van Martin te koop aanbieden.” Nu we in en vanuit ons huidige woonhuis ‘Licht & Vrede’ activiteiten ontplooien, kun je ook bij ons in Wageningen vele oloides zien, voelen en kopen.

Ruud Spaargaren

Ken je jouw Ogenblik? Ruud is een meester in het vastleggen van ogenblikken. Jouw ogenblik in dat ene ogenblik vertelt een heel verhaal. Kijk zelf maar! weerzien.nu

Centrum La Genête

Ben je op zoek naar een sterrenhotel in Frankrijk? Wil je de stilte van de natuur ervaren tijdens een wandeling? Of wil je een ontmoeting met jezelf – en met elkaar – boeken? Dan ben je hier, in de Creuse aan een goed adres.