Neem deel aan de Cirkel van Licht en draag een steen bij aan het Huis van Licht en Vrede

Hier volgt het verhaal van dit lichtpunt

De kandelaar wordt door Otto Koedijk ‘gedraaid’ van resthout. In de uitsparing voor het theelicht staat geschreven welke houtsoort er gebruikt is. Zoals het in Otto’s werkplaats ruikt naar hout en houtolie, zo ruikt de kandelaar nog lang daarna.

De theelichtglazen en de bijenwas theelichten bestellen we bij Waschbaer, een webshop met en voor prachtige zaken van natuurlijke materialen. Gewoon omdat het gemakkelijk is en bij ons thuis afgeleverd wordt.

Bij de kandelaar met theelichtglas ontvang je van ons de eerste 9 theelichten van bijenwas. Deze theelichtjes branden rustig met een warme uitstraling. Later kies je zelf welke theelichtjes je er in branden wilt.

 

Jouw lichtpunt

Jouw lichtpunt kun je hieronder bestellen. In overleg bezorgen we jouw lichtpunt bij je aan de deur, of verzenden het via een vervoerder. Via email of telefoon houden we hierover contact.

In Wageningen houden we een kleine voorraad van alle materialen aan; omdat we niet weten hoe groot & enthousiast de vraag naar Lichtpunten is, en niet weten hoe snel de bevoorrading kan opschalen vragen we je wel geduld: de levertijd(en) kan wisselen. We laten je de verwachte aflevering weten.

We vragen voor een Lichtpunt van Huis van Licht en Vrede een bedrag van €36. Behalve de kostprijs van materialen en verzending in Nederland dragen we hiervan btw af aan de fiscus. De transactie vindt tot nader order plaats via de Nieuwe Maat, de onderneming van Inno.

Maar bovenal – en hier is het ons om begonnen! – draag je met de aanschaf van een Lichtpunt een Steen bij aan het initiatief Huis van licht en vrede. Deze Steen is een donatie van €9 waarmee je mee bouwt aan dat huis.

In de toekomst kun je ook losse ‘Stenen’ aan Huis van licht en vrede bij gaan dragen. Daar komen we later op terug.

Wij worden vooral blij, als jij met jouw Lichtpunt deel neemt aan de Cirkel van Licht (hierover lees je meer in het reisverslag).

Blij, als je jouw eigen licht ontsteekt en je vonk brandend houdt.

Namasté

 

Lichtpunt bestellen

Bestellen

Dat gaat via dit bestelformulier of via email naar inno@huisvanlichtenvrede.nl met vermelding van:
je naam, adres en telefoonnummer en het aantal lichtpunten dat je wilt bestellen.

Bij verzending buiten Nederland nemen we even contact op over de verzendkosten.

 

Aflevering

Na ontvangst van je betaling krijg je een bevestiging van je bestelling en betaling. We nemen contact op over verzending en levering van je Lichtpunt.

 

Afzender

Inno Kock-Wouters – inzake Huis van Licht en Vrede – Wageningen – 06-164 661 45

 

Privacy

Hoe we met jouw gegevens omgaan lees je in de privacyverklaring.

Jouw gegevens

Aantal Lichtpunten

Betaling

Mogen we jou toevoegen aan onze mailing lijst?